Projecten

Civiel totaalproject Brantjesoever


Locatie: Purmerend
Opdrachtgever: HSB Ontwikkeing

Toelichting
Hoewel het plan een aantal jaren van tafel geveegd leek, is het er nu toch van gekomen: op woensdagmiddag 11 september tekende BodemPlan de langverwachte overeenkomst met HSB Ontwikkeling voor de realisatie van een nieuwbouwproject in Purmerend, genaamd Brantjesoever. Het gaat hier om de realisatie van 116 woningen aan de Purmersteenweg, bestaande uit zowel koopwoningen als sociale huurwoningen. Bij de ontwikkeling van Brantjesoever zijn wij verantwoordelijk voor alle civiele zaken die bij dit nieuwbouwplan aan de orde komen. Voor BodemPlan betreft het een totaalproject waarbij we zorgdragen voor o.a. het ontwerp tot de nutscoördinatie en van sloop tot ‘straatje gereed’. Ons enthousiaste team verspilde na ondertekening van het contract tijd noch moeite en stak direct de handen uit de mouwen. Op maandag 16 september vingen wij aan met de eerste werkzaamheden.

HSB Ontwikkeling is een professionele partij waarmee we graag een duurzame relatie opbouwen. Al eerder werkten we uitstekend samen, zoals bij project Eiland Mieuwijdt te Graft, Nieuwbouw In de Veste te Edam en Zaans Medisch Centrum te Zaandam.

Afbeelding: Frank Clemens (directeur Sturm BV), Niels Buijs (directeur BodemPlan), Camiel Honselaar (directeur HSB Bouw) en Lukas Deurwaarder (Ontwikkelingsmanager HSB Ontwikkeling).

Afspraak maken