Eén contactpersoon

Als u zaken doet met BodemPlan, dan heeft u één vast contactpersoon en dat is Joost Pepping. Hij is uw aanspreekpunt en kiest het team van specialisten dat uw totale project zal beheren en uitvoeren.

Joost studeerde Civiele Techniek aan Hogeschool Inholland en is inmiddels een ervaren ontwerper en ontwerpcoördinator in de civiele techniek. In zijn carrière werkte hij aan landelijke, provinciale, gemeentelijke en particuliere werken in tender- en contractfase in diverse contractvormen (UAVGC, RAW, Bouwteam) en was hierin verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces. Joost maakte zich een ontwerpproces eigen waarin aspecten als risicobeheersing, conditionering, economie, duurzaamheid, uitvoerbaarheid, veiligheid en onderhoudbaarheid zijn verweven.

Joost is prestatiegericht en zoekt alles tot op de bodem uit bij civieltechnische vraagstukken. “Het neerzetten van prestaties, het stellen van doelen en het behalen van resultaten. Dit is wat mij motiveert. Denk hierbij aan het tijdig afronden van een gevalideerd ontwerp wat discipline-breed wordt gedragen. Dit vanuit een overeengekomen gestructureerde basis waarin de juiste focus wordt gelegd.” - Joost Pepping.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.Maak afspraakJoost op Linkedin